Heel je Hart       & Ziel 
 
 

Access Bars Behandelingen

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? 

Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende bars-punt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hier van in jouw leven te voorschijn kan komen. Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst,verlangen, stress en zo veel meer.In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.


Body proces: Cellular Memory

Laat de cellen zichzelf bevrijden vanuit een gezichtspunt waarin ze hebben vastgezeten, zodat ze weer kunnen gaan doen wat ze zouden moeten doen. Met dit BodyProces van Access Consciousness ontsluiten we het dissonante geheugen van de cel. We wissen de herinnering aan het trauma die de cel nog niet heeft losgelaten.

Dit is een ongelofelijk dynamisch proces en het verricht schijnbare wonderen, door het lichaam toe te staan ervoor te kiezen om te genezen. Het is bijzonder krachtig als het wordt gebruikt bij zowel dieren als mensen.

Iedere cel heeft een geheugen en kan zich zo herinneren hoe het was voor 'een trauma', een gebeurtenis of een 'schade'. Door dit proces van Cellular Memory aan te zetten, herinneren de cellen zich weer hoe ze waren voor een trauma, een gebeurtenis of een 'schade' en kan het zich herstellen.


Body proces: Correction Vision

Dit is een heerlijk hands-on Bodyproces voor de ogen en het gezichtsvermogen. Het herstelt en verzorgt tot diep en kan voor wonderen zorgen.

Het ontspant en verzacht de ogen, brengt correcties aan waar nodig. Doe dit proces regelmatig, waardoor de ogen op een diep niveau ontspannen, herstel plaatsvindt, een diepe verzachting en eventuele druk gaat weg.
Brildragers en lensdragers kunnen hier heel veel baat bij hebben.

Prijzen

De kosten van de Bars behandelingen zijn als volgt:

  • 30 minuten € 30 
  • 60 minuten € 50 

Voor kinderen tot 12 jaar hanteren wij andere prijzen. Aangezien het vaak moeilijk is om lang stil te liggen. We gaan hier uit van een behandeling van 10 - 15 minuten afhankelijk per kind. De kosten voor een kinderbehandeling bedragen.

  • 10-15 minuten € 10

De kosten van de body processen zijn als volgt:

  • 30 minuten €30
  • 60 minuten €60 
E-mailen
Info